Snelheid, kwaliteit en flexibiliteit

Detachering

B1 ontzorgt bedrijven die tekort hebben aan capaciteit op contenttrajecten. We houden van uitdagingen en denken graag met je mee. Onze mensen zijn direct inzetbaar op zowel folioprojecten als digitale projecten. We zorgen voor werving, selectie en detachering.

Werving & selectie

Een persoonlijke benadering is voor B1 in alles leidend. Met deze werkwijze zijn wij altijd succesvol geweest in het ontzorgen van zo veel mogelijk opdrachtgevers bij hun vraag naar flexibele capaciteit. Wanneer het gaat om werving en selectie faciliteren we niet alleen, maar denken we ook strategisch met de opdrachtgever mee om zo de beste keuze voor een nieuwe collega te kunnen maken. Mede door ons groot én fijnmazig netwerk zijn wij in staat binnen een kort tijdsbestek de juiste kandidaten te vinden.

Executive search

Voor bepaalde functies in het hogere segment binnen een organisatie wordt het als wenselijk ervaren om recruitment in te schakelen. Daarbij is er sprake van een hoge mate van vertrouwelijkheid en integriteit. Door onze jarenlange ervaring in de content-business zijn wij hierin gespecialiseerd; B1 is uw juiste partner. Dit geldt ook voor kandidaten die openstaan voor een nieuwe functie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Download Algemene voorwaarden werving en selectie
Met wie kunnen we jouw team versterken?