Over een paar maanden is het zo ver: dan gaat de NOT (de Nationale Onderwijstentoonstelling) weer van start. Hét evenement voor alle professionals uit de educatieve branche. Op deze vakbeurs komen al jarenlang experts uit het PO, VO en MBO samen. Een interessante en leerzame beurs waar het nieuwste uit de markt gepresenteerd wordt. Van nieuwe relevante software, tot ‘groen’ onderwijs en multimediale ontwikkelingen. Kortom: een beurs die je niet wilt missen, maar… waar ook veel stress bij komt kijken.

Want in de vijf dagen dat alle professionals elkaar treffen in de Jaarbeurs Utrecht moet alles en iedereen op scherp staan. De maanden voorafgaand aan de vakbeurs zijn educatieve uitgeverijen bezig zich voor te bereiden op de beurs om daar te laten zien hoe up-to-date zij zijn. Ook andere exposanten zijn vernieuwend bezig en proberen dit op de NOT over te brengen op de bezoekers. Op basis van de presentaties maken de scholen tenslotte hun keuzes. De komende maanden zijn de ruim 400 exposanten dus enorm druk om alles op tijd klaar te hebben voor de NOT. En daar kunnen Tekst2000 en B1 Detachering de deelnemers bij helpen en ontlasten.

Zij nemen de problemen en zorgen van de exposanten over. Tekst2000 en B1 Detachering kunnen de daadwerkelijke uitvoering van e-learningprojecten overnemen. Van schrijven tot redactie en de uiteindelijke invoer: bij deze twee bedrijven is dat in goede handen.

Stress voor de NOT is dus compleet overbodig. Gooi de zorgen en het uitvoerende werk over de schutting en laat Tekst2000 en B1 Detachering ervoor zorgen dat u ontspannen en met een frisse, enthousiaste blik naar de NOT gaat. Dan maakt u tenslotte ook een veel betere en meer blijvende indruk bij de bezoekers.

Kijk voor meer informatie over de NOT op www.not-online.nl

Jaarbeurs Utrecht – 27 t/m 31 januari 2015

Noortje Beumer maakt onderdeel uit van het social mediateam van Tekst 2000 / B1.

5 tips voor een succesvol intranet

Vmbo, havo of vwo? In een Vox-klas werkt iedereen samen

Eén uit duizenden: hoe specialistische kennispoules jou helpen aan de ideale contentprofessional

Leg nooit een cv op tafel – en 5 andere tips voor een geslaagd werving- en selectietraject

Zo vindt B1 de beste contentspecialisten voor jouw bedrijf

Strijd tegen de zomerdip: 5 leerzame tips voor de vakantie

De werkweek van product specialist Cindy

10 tips voor een leukere en effectievere kantoordag

Contentmigratie: dit is het en zó pak je het aan

5 kijktips: onderwijs uit binnen- en buitenland in beeld