Over een paar maanden is het zo ver: dan gaat de NOT (de Nationale Onderwijstentoonstelling) weer van start. Hét evenement voor alle professionals uit de educatieve branche. Op deze vakbeurs komen al jarenlang experts uit het PO, VO en MBO samen. Een interessante en leerzame beurs waar het nieuwste uit de markt gepresenteerd wordt. Van nieuwe relevante software, tot ‘groen’ onderwijs en multimediale ontwikkelingen. Kortom: een beurs die je niet wilt missen, maar… waar ook veel stress bij komt kijken.

Want in de vijf dagen dat alle professionals elkaar treffen in de Jaarbeurs Utrecht moet alles en iedereen op scherp staan. De maanden voorafgaand aan de vakbeurs zijn educatieve uitgeverijen bezig zich voor te bereiden op de beurs om daar te laten zien hoe up-to-date zij zijn. Ook andere exposanten zijn vernieuwend bezig en proberen dit op de NOT over te brengen op de bezoekers. Op basis van de presentaties maken de scholen tenslotte hun keuzes. De komende maanden zijn de ruim 400 exposanten dus enorm druk om alles op tijd klaar te hebben voor de NOT. En daar kunnen Tekst2000 en B1 Detachering de deelnemers bij helpen en ontlasten.

Zij nemen de problemen en zorgen van de exposanten over. Tekst2000 en B1 Detachering kunnen de daadwerkelijke uitvoering van e-learningprojecten overnemen. Van schrijven tot redactie en de uiteindelijke invoer: bij deze twee bedrijven is dat in goede handen.

Stress voor de NOT is dus compleet overbodig. Gooi de zorgen en het uitvoerende werk over de schutting en laat Tekst2000 en B1 Detachering ervoor zorgen dat u ontspannen en met een frisse, enthousiaste blik naar de NOT gaat. Dan maakt u tenslotte ook een veel betere en meer blijvende indruk bij de bezoekers.

Kijk voor meer informatie over de NOT op www.not-online.nl

Jaarbeurs Utrecht – 27 t/m 31 januari 2015

Noortje Beumer maakt onderdeel uit van het social mediateam van Tekst 2000 / B1.

Alle mobieltjes de klas uit?

Het is tijd voor WhatsApp etiquette op de werkvloer

Scoren op Facebook met inhakers

Welk verhaal vertelt jouw bedrijf? 3 tips voor online

Je gaat betalen voor Whatsapp en ander social media nieuws

Deze digitale veranderingen kun je komend schooljaar verwachten

Is jouw website klaar voor de vakantie?

Scherm en schrift gaan hand in hand met blended learning

Tech in de klas: 3 gadgets die je nú moet hebben

Flexibel onderwijs: moet je dan lenig zijn?